Кучетата са едни същества, които са изпълнени с много емоции.

...
Кучетата са едни същества, които са изпълнени с много емоции.
Коментари Харесай

11 начина, по които вашето куче казва Обичам те

Кучетата са едни същества, които са изпълнени с доста страсти. Начините, по които кучетата показват страстите си, са обект на доста научи проучвания, макар че някои от тях са ясни. Например, вътренето на опашка показва наслада, а втренченият взор значи, че кучето желае внимание. Ето по какъв начин кучетата показват любовта си към вас. Тъй като не могат да кажат " Обичам те ", тези сладки същества имат други способи да изразят своята обич. Ето по какъв начин...

1. Гледа ви в очите

Един от методите, по които кучетата споделят " Обичам те ", е да се взират в очите ви. Учените са разкрили, че като се вглеждат в очите ни, кучетата развиват мощни прочувствени връзки с хората, тъкмо както хората вършат, когато гледат в очите на другия. Този метод на връзка, сходен на човешкия, евентуално е добит от кучетата по време на опитомяването. Това усилва равнището на окситоцин при кучетата и техните притежатели.

2. Носи ви играчките си

Ако кучето ви донесе обичаната си играчка, можете да бъдете сигурни, че любовта, която вашият домакински любим изпитва към вас, е мощна и безусловна. Кучетата са доста внимателни по отношение на техните играчки, кокали и други дъвчащи неща и нормално ги пазят доста деликатно от всеки. Така че, в случай че кучето ви гордо ви предлага играчката или кокала си, насърчавайки ви да го вземете, това значи, че вашето животно ви се доверява, обича ви и се усеща безвредно, когато сте близо.

3. Прозява се, когато и вие се прозявате

Последните изследвания демонстрират, че и при животните прозяването е " заразно ", както при хората. Кучетата, които имат мощна връзка със своите притежатели, се прозяват, дружно с тях. Учените още се пробват да схванат аргументите за това, само че можете да извършите елементарен тест у дома и да разберете дали вашето куче ви обича.

4. Спи с вас

Ако кучето ви спи с вас, във вашето легло, това е знак, че то е лоялно към вас и ви обича. Учените са потвърдили, че спането дружно с куче може да работи успокояващо на хората.

5. Върти опашката си

Въртенето на опашката и като цяло придвижванията на опашката е методът на кучето да приказва с нас. Всъщност, това може да значи доста неща, само че при всички положения значи, че кучето ви е отворено към вас и прочувствено ангажирано.

6. Повдига веждите си и демонстрира езика си
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР