Кучетата, както и децата, много обичат да играят. Те обожават

...
Кучетата, както и децата, много обичат да играят. Те обожават
Коментари Харесай

Избор на забавни и занимателни играчки за кучето

Кучетата, както и децата, доста обичат да играят. Те обожават компанията на своите стопани и избират да прекарват времето с тях в игри. Хората обаче са прекомерно заети и нямат опция да бъдат денем със своите домашни любимци. Ето за какво се постанова да се намерения за заниманието им в неявяване на притежателите.

За да бъде лаещият домакински питомец благополучен, от огромно значение е верният избор на предметите, разнообразяващи деня му. Това са кучешките играчки. Подходящо подбраната играчка основава комфорт, радостно превозване на времето и даже оформя потребни привички. Играчките са значим детайл от благосъстоянието на домашния питомец. Затова изборът на играчки за кучета е виновна задача.

Как да изберем занимателни и занимателни играчки за кучето?

Изборът на кучешки играчки изисква те да бъдат безвредни, занимателни и да дават отговор на още доста условия. Ето най-важните от тях.

Играчки съгласно възрастта на кучето

Домашните любимци остаряват друго от хората. Това не значи, че възрастта не би трябвало да се взима поради. Палето на към три седмици е още с млечните зъбки и за него по-подходящи са играчките от мека гума, плюшени или тъкани, които не са твърди. Между третия и деветия месец то сменя зъбите си и в този интервал дъвчи всичко, което види. За да се запазят новите обувки здрави, добре е да му се обезпечи многообразие от предмети за развлечение.

 Кучешка играчка

След израстване на непрекъснатите зъби на кучето, енергичният домакински питомец има към този момент мощна челюст и може да играе с по-твърди гумени играчки, както и с въжета и топки.

Когато надвиши седем години, неговата челюст отслабва и по тази причина материалите би трябвало още веднъж да са по-меки, само че въпреки всичко играчките да са такива, които го поддържат интензивно.

Размер и материали на кучешките играчки

Размерът на предметите за развлечение също е от голяма важност. Малките могат да бъдат погълнати, а прекомерно огромните няма да основат нужното развлечение за кученцето.

Текстурата се дефинира от размера на потребителя на играчката и от възрастта му. Гумените, плюшените, от по-меки или твърди тъкани са подобаващи като материали. Всичко, което може да се раздра и да задави или нарани кучето, би трябвало да се отбягва. Вашите любимци сами ще подскажат кои играчки им харесват.

Подбор на играчките съгласно типа

Разнообразието измежду предложенията в магазинната мрежа е толкоз огромно, че може да сътвори усложнение в избора на хубави кучешки играчки, вместо да го улесни. Затова е добре предметите да се разделят на видове и по този начин да се сътвори система в подбора.

Топки за кучета

 Топка за куче

Топките са класиката на играчките, поддържащи кучето в дейна форма. Те са това, което заздравява връзката на стопанина с неговия питомец. Добре подбраните топки по величина и материал ще основат предпочитание за обща игра и прелестно превозване на времето на всички членове на фамилията.

Играчките за дърпане за кучета

Дърпането е обичана игра на множеството лаещи четириноги. Те играят както със стопаните, по този начин и със себеподобните си. Най-важното за този вид играчки е да не бъдат раздрани. Те нормално на плюшени, ленени, кожени, въжени или от пожарникарски маркуч. При този вид играчки стопаните би трябвало да са наясно със здравината на челюстта на своя питомец сега, както и с ръководството на командите.

Лакомства и играчки за дъвчене за кучета

Кучетата дъвчат всичко, което им попадне, само че има особено основани играчки за задачата. Правят се от найлон или твърда гума и би трябвало да са здрави. Играчките за дъвчене е добре да се сменят постоянно, с цел да са съобразени с възрастта на кучето.

Евтините играчки за кучета

Всеки собственик на куче се стреми към най-хубавото при покупката на играчките, само че евтините не са безусловно некачествени. Задължителният кокал може да обезпечи щастливи часове на кучето и успокоение на хората на напълно налична цена.

Най-важното в играта е присъединяване на стопаните, които кучето обича. Това то прави щастливо, не толкоз скъпите и първокласни играчки за кучета.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР