Кучешката алея в парк Лаута в Пловдив осъмна блокирана, предава

...
Кучешката алея в парк Лаута в Пловдив осъмна блокирана, предава
Коментари Харесай

Извънредно! Отцепиха Кучешката алея в Лаута, търсят ключова улика за смъртта на бизнесмена Мечката

Кучешката алея в парк Лаута в Пловдив осъмна блокирана, предава TrafficNews.bg

Полицейски ленти са опънати в региона, където преди седмица бе открит прострелян Данаил Божилов Мечката. Периметърът се обхожда от униформени, най-вероятно търсят патрона, умъртвил предприемача.

Официалното мнение на управляващите за гибелта е самоубийство. Разследващите към момента търсят и оръжието.

Припомняме, че 43-годишният Данаил Божилов бе открит мъртъв от минувачи в парк Лаута. Той бе с прострелна рана в гърдите, като първичната версия бе ликвидиране.

Една от версиите за самоубийството е, че предприемачът е дължал 40 хиляди лв. на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов му оставил сумата на предпазване, като в следствие Данаил трябвало да ги обърне в евро и да му ги даде преди да отпътува за Германия.

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк Лаута, където към 8.30 часа бе открит натрупа му.

У него бе намерено предсмъртно писмо. В бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. В същото време не може да живее със срама, който го чака.

На този стадий няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи артикули или техника, не е пътувал в чужбина, не е вложил в различен бизнес.







ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР