Куче, отделило се от стопаните си при пътуване, само намери

...
Куче, отделило се от стопаните си при пътуване, само намери
Коментари Харесай

Изгубено куче измина 380 км до дома си

Куче, отделило се от стопаните си при пътешестване, единствено откри пътя към дома. Изгубеният любим извървя близо 400 км, с цел да се прибере у дома.

Любопитният случай е от Франция, а основен воин в него е териерът Пабло, който е ловно куче. Стопаните на палето били на пътешестване в Италия, а на назад нощували в Савоя.

По време на паузата Пабло напуснал караваната на фамилията и тръгнал на разходка в региона, само че по-късно не се появил назад. Собствениците му се пробвали да го търсят и го чакали няколко часа, само че от Пабло нямало и диря.

Тогава те съобщили в локалното кметство за изгубеното си куче и тръгнали още веднъж на път. Само след броени дни обаче се случило нещо необикновено. Приятели пратили на фамилията фотография на избягалото куче, което се било появило до жилището им до град Ним.

Стопаните незабавно разпознали своето обичано куче, което е пропътувало 380 км, с цел да се върне в дома си. Те се прибрали вкъщи по най-бързия метод, с цел да са още веднъж с питомеца си.

Той пък, от своя страна, към този момент носи нашийник със особено проследяващо устройство, който стопаните му побързали да закупят. За да няма риск случката да се повтори още веднъж.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР