Кубрат Пулев вече официално е магистър по Политология. Това съобщи

...
Кубрат Пулев вече официално е магистър по Политология. Това съобщи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев вече е магистър по политология

Кубрат Пулев към този момент публично е магистър по Политология. Това заяви самият той на страницата си във Facebook. Пулевполучи дипломата си от ректора на УНСС проф. доктор Димитър Димитров на тържествена гала в образователното заведение.



“Чувствам се благополучен и задоволен от времето, в което съумях да бъда част от магистърската стратегия по политология на УНСС. Време, което ми даде скъпи познания и време, което ми даде опция да срещна изключителни експерти измежду преподавателите. Благодарен съм на управлението на университета за този късмет ”, сподели Кубрат Пулев.

“Образованието би трябвало да бъде приоритет за всеки човек, който желае да се развива. България разполага със страхотни университети и първокласни, ерудирани и потвърдени преподаватели ”, добави Пулев.

На 1 юни 2021 година заяви, чеКубрат Пулев ще учреди лична партиясамо два дни преди парламентарните избори - на 9 юли, ище е с името " Велика България ". Кобрата имаше намерениеда се включи в президентската конкуренция на 14 ноември.

Месец след поръчката си Пулевкоментира пред " Дневник ", че отсрочва началото на политическия си план, а учредяването на партията остава за края на 2021 година и началото на 2022 година Към момента обаче тя по този начин и не е основана.

През септември 2021 година, Кубрат Пулев разяснява повода за отлагането на учредяването на партията: „ Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа желаят да трансформират нещо. Нещото, което ме отхвърли, беше спортът. Защото се усещам доста мощен. И моето сърце има потребност от такива борби. Всичко беше готово. Всички хора. И аз отхвърлих. Казах: „ Не, не желая да бързам. Не може човек да носи две дини под една мишница ”, показа тогава боксьорът.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР