Кубрат Пулев ще присъства на реванша между световния шампион Анди

...
Кубрат Пулев ще присъства на реванша между световния шампион Анди
Коментари Харесай

Кобрата ще бъдe в Саудитска Арабия за реванша между Руис и Джошуа

Кубрат Пулев ще участва на реванша сред международния първенец Анди Руис и Антъни Джошуа в Саудитска Арабия през декември. Това разкри самият той в изявление за известния комик Шмо.

Реваншът сред мексиканеца и британеца е на 7 декември, като се чака спечелилият да се изправи против Кобрата през 2020 година
Кобрата завоюва шампионския пояс в... смешна категория (ВИДЕО) Комедиантът Шмо беше нокаутиран, макар че избяга на прилежащия кръг
Освен това българинът удостовери появилата се информация, че ще се боксира на 9 ноември в Калифорния.

" Чувствам се добре. Имам мач на 9 ноември в Калифорния и по-късно чакам спечелилия от мача сред Руис и Джошуа. Готов съм за огромния мач, да бъда международен първенец ", съобщи Пулев.



" В близко бъдеще хората ще видят, че новият международен първенец ще е Кубрат Пулев ", добави Кобрата.

Той счита да бъде в залата в Саудитска Арабия по време на реванша сред Руис и Джошуа: " Ще отида да виждам. Когато е забавно, аз ще бъда там! Мачът е 50 на 50, само че мисля, че Руис може да победи Джошуа за повторно. "
Кобрата скъса афиш на Тайсън Фюри (ВИДЕО) Според Пулев, британецът наподобява на смешник
" Вероятно би било по-забавно, в случай че се изправя против Антъни Джошуа, тъй като той е мощен и огромен мъж. Може би ще бъде по-драматична борба за хората, за малкия екран, за шоуто ", добави българинът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР