Кубрат Пулев се завърна в България след подписването на договора

...
Кубрат Пулев се завърна в България след подписването на договора
Коментари Харесай

Кобрата: Ще се бия три пъти догодина, парите нямат значение

Кубрат Пулев се завърна в България след подписването на контракта с американската промоутърска компания " Топ ранк ". Пред публицистите той съобщи, че от януари ще тренира в Съединени американски щати. Също по този начин показа, че през 2019-а му предстоят три мача, като първият ще бъде още през март в Лас Вегас или Ню Йорк.

" Според контракта ми би трябвало да проведа три мача на година, парите са доста съществени, не като в България и Германия. С Ули продължаваме да работим, ще забележим по какъв начин ще напаснем нещата. Той ще пътува до Щатите, окей е. Той съвсем е напуснал " Зауерланд " и е свободен да работим и да вършим огромни неща. Такова е равнището и подобен е моментът - за огромни неща. ", сподели Кобрата при прибирането си в България.

" Сегашният ми контракт е по-изгоден от този със " Зауерланд ". Януари отивам във Вегас и там ще упражняваме. Брат ми отпътува на 15-и, тъй като ще има мач там по-рано. Ще се готвим в топ зала на " Топ Ранк ". Тервел ще отиде да се сработва, има американски треньор от " Топ Ранк ", който ще работи с брат ми и мен. "

С успеха си над Хюи Фюри в края на октомври, Кобрата още веднъж стана формален кандидат за международната купа на IBF, която сега е владеене на Антъни Джошуа.

Относно възможен дуел с британеца, българинът съобщи:

" Еди Хърн единствено си приказва, само че би трябвало да се взима поради какво приказва. IBF също би трябвало да си кажат думата, за мен няма значение дали ще е октомври 2019-а или 2020-а. Дали ще е шест месеца по-късно, не ме интересува. Не е единствено Джошуа, имам си и други противници, с които би трябвало да се оправя. Три мача би трябвало да направя идната година, това е премного, предпочитано в Съединени американски щати и България. Винаги съм го упорствал, парите не играят роля. Пак ще направя нужното да има мач в България. ", сподели още Пулев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР