Кубрат Пулев се сдоби с нова титла! Не става дума

...
Кубрат Пулев се сдоби с нова титла! Не става дума
Коментари Харесай

Кобрата спечели шампионския пояс в... смешна категория

Кубрат Пулев се снабди с нова купа! Не става дума за някои от мечтаните пояси в тежка категория, за които българинът няма самообладание да се боксира и има правото като главен кандидат в една от версиите (IBF). Пулев си заслужи единствена по рода си купа - тази в... смешна категория.

При това тя беше извоювана в (почти) почтен дуел!



Негов конкурент беше Шмо - притежателят на един от най-популярните и смешни спортни канали оттатък Океана. Дейвид Шмуленсън притегля солидна аудитория при всяка нова изява. Видеата му, в които си съперничи с едни от звездите в спорта, имат повече от 8 млн. гледания в една от най-популярните видео платформи.

Двамата с Кубрат си имат " задявка " от преди седмица, когато българинът съвсем го целуна по време на изявление, само че до по-пикантна развръзка не се стигна, а Пулев сподели, че си е научил урока след наказването на Спортната комисия на Калифорния поради сходни дейности с репортерката Джени Суши.
Кубрат Пулев (почти) целуна шоумен (ВИДЕО) Урокът е теоретичен
Е, Кобрата още веднъж има лиценз, а Шмо имаше " удоволствието " да е първият му противник. Трябва да признаем, че американецът се приготви уместно за конфликта, до момента в който Пулев заложи на нормалната си подготовка.

Двубоят се води съгласно боксовия устав и всички удари под... чантичката на Шмо бяха неразрешени. И когато по всичко изглеждаше, че българинът ще победи, Шмо му избяга на... прилежащия кръг.

В последна сметка даже допингът не оказа помощ на американеца и той трябваше да се раздели с скъпия си пояс.

Кубрат естествено спортсменски поздрави нокаутирания си противник, а за феновете остана единствено едно - да се любуват на смешното видео, което към този момент е шлагер в интернет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР