Кубрат Пулев разкри, че е имало договорка с Антъши Джошуа

...
Кубрат Пулев разкри, че е имало договорка с Антъши Джошуа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Бяхме в напреднали преговори за мач с Антъни Джошуа

Кубрат Пулев разкри, че е имало сделка с Антъши Джошуа за дуел посред им през месец октомври. Преговорите сред двете страни са били в напреднал стадий, само че загубата на британеца от Анди Руис е трансформирала тотално проектите.

“Планирахме през октомври месец да играя с Джошуа и към този момент се прецизираха детайлите ”, съобщи Пулев пред Нова телевизия.

За следващ път професионалният ни боксьор отхвърли изказванията, че срещата сред Джошуа и Руис е била уредена. Според него това са цялостни нелепости.

“Това е несъстоятелно и който го приказва в действителност не е осведомен бокса като цяло – съобщи Пулев. - Няма по какъв начин сходен вид мач да бъде нагласен, тъй като това е мач за международна купа, който се играе за доста милиони. Няма да кой да изхаби още повече милиони. Изобщо не са стойностни сходен вид изявления. Това са цялостни нелепости, цялостни нелепости. Да ми имат вяра хората на мен. Изобщо да не ги мислят, просто той си загуби, подцени съперника. Момчето беше надъхано, вярваше в успеха и я реализира ”.

Накрая Кубрат Пулев разкри и кой е най-вероятният му идващ противник, като съобщи, че това няма да е Тайсън Фюри:.

“Той Тайсън Фюри не е толкоз напред в ранглистата на IBF, различен е индивидът, против който вероятно може да се изправя – сподели Кубрат Пулев. - Агит Кабайел се споделя. От Германия, от турски генезис. Ще забележим, ще забележим по какъв начин ще се наредят нещата ”. / Pik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР