Кубрат Пулев няма да се боксира срещу австралиеца Марк де

...
Кубрат Пулев няма да се боксира срещу австралиеца Марк де
Коментари Харесай

Кобрата излиза срещу американец, лежал 12 години в затвора

Кубрат Пулев няма да се боксира против австралиеца Марк де Мори, а против американец. Това оповестява ESPN в къса дописка за идния мач на 9 ноември, базирайки се на информация от уредниците на церемония вечерта във Фресно, щата Калифорния.

Името на противника на главния кандидат за купата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) e Райдъл Букър.

Той е на 38 години, а при експертите активът му е 26 победи (13 с нокаут) и 2 загуби. Интересна част от биографията му е 12-те години прекарани в пандиза.



Букър дебютира на професионалния кръг през 2001 година и записва 22 следващи триумфа. Първата му загуба е от 2004 година след нея американецът е вкаран в пандиза. Той е махленски в владеене с желание за разпространяване на 1 кг кокаин.

На 9 септември 2005 година той получава ефикасна присъда. В пандиза се подвизава до 9 август 2017 година След излизането си на независимост Букър се завръща на кръга. Първият му мач е през февруари 2018 година и приключва с победа. След това реализира още 3 победи и 1 загуба.



Според ESPN формален контракт за мач сред Пулев и Букър към момента няма, само че двете страни са постигнали джука сделка.

След срещата на 9 ноември, Кобрата ще чака с неспокойствие развоя на реванша сред международния първенец Анди Руис и Антъни Джошуа. Като главен кандидат за една от купите, които сега са владеене на мексиканеца, българският боксьор би трябвало да срещне спечелилия в този мач.
Кобрата ще бъдe в Саудитска Арабия за реванша сред Руис и Джошуа (ВИДЕО) Българският боксьор удостовери, че идващият му мач е на 9 ноември в Калифорния
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР