Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа. Българинът печели световните титли на

...
Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа. Българинът печели световните титли на
Коментари Харесай

Кобрата “нокаутира” Джошуа

Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа. Българинът печели международните трофеи на IBF, WBA, WBO и IBO, откакто праща на три пъти британеца на пода. Кобрата подвига победоносно ръце 35 секунди след началото на 10-ия рунд след серия леви и десни крошета в главата на 31-годишния бабанка. И по този начин пренаписва историята, ставайки първият ни боксьор при експертите, стъпил на международния връх.

Такъв процес на събитията на 12 декември в “О2 Арена” предсказва компютърна симулация, направена от уеб страницата Boxing Fight Simulations. Според развоя на събитията Джошуа ще господства в първите рундове, само че Кобрата стартира да обръща мача след шестия рунд. Постепенно българинът се възползва от неприятната кондиционна форма на първенеца и в последна сметка поставя точка на разногласието, нанасяйки му второ проваляне в кариерата.

Към момента всичко това е единствено на компютърна игра, само че не е изключено след месец и половина Пулев фактически да стори привидно невъзможното и да матира Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР