Кубрат Пулев не само ще загуби сериозна сума и други

...
Кубрат Пулев не само ще загуби сериозна сума и други
Коментари Харесай

Голям удар за Кобрата! Губи позицията си на претендент за световната титла

Кубрат Пулев освен ще загуби сериозна сума и други дивиденти от проваления мач с Антъни Джошуа поради травмата, а и понася още един тежък удар. Боксовият управител Еди Хърн направи следващо изказване, като този път заяви, че Кобрата автоматизирано ще загуби и мястото си на наложителен кандидат за международната купа, написа Блиц.

Припомняме, че късно нощес се разбра неприятната вест за травмата на Пулев, който отпадна за борбата с Джошуа на 28 октомври и беше сменен от Карлос Такам. 

" С този голям залог и възрастта на Пулев, той евентуално трябваше да тренира по-леко и да не взе участие в спаринги преди мача с Джошуа ", разяснява boxingnews24.com.

" Загуби наложителната си позиция на кандидат. Загуби необикновен късмет да получи доста пари. В идващ мач ще вземе 7-8 пъти от това, което в този момент можеше да прибере ", сподели Еди Хърн.

Кубрат Пулев се бори три години за шанса да бъде кандидат за международната купа от страна на IBF. " Сега IBF ще направи нов ранкинг, може би ще дадат един финален късмет на Пулев, крайна елиминация. Все отново е наложителна отбрана ", добави Хърн.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР