Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си дъщеря Христина в Бачковския манастир.

...
Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си дъщеря Христина в Бачковския манастир.
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето я дъщерята на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си щерка Христина в Бачковския манастир. Спортистът не се похвали с снимки от църковния обред, само че пък „ Уикенд ” се добра до фотография от тържеството, което е минало скрито и в най-тесен кръг. На него са участвали майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и фамилията му.
 

Кръщенето е минало като без спънки, щерката на Кобрата към този момент е християнче и той е най-щастлив от този факт. От фотоса, с който разполагаме, се вижда, че момиченцето има много коса, а в лице е копие на татко си. Както повелява традицията, Христина е облечена цялата в бяло, а баща й е със безценен костюм и марков колан, само че с маратонки. Брат му Тервел също е със сако и риза, само че с дънки и маратонки. Кобрата е прочут с това, че обича да върви с костюми, а не се носи непрекъснато в размъкнати спортни екипи.

Кръщенето се е състояло в Бачковския Манастир, тъй като боксьорът има сантимент към този край.

„ Баща ми е от Пловдив, Бог да го елементарни! Беше доста мощен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали единствено девойки, имам три сестри, след което се раждам аз и след това брат ми. Баща ми даже е желал и трето момче, само че майка ми му споделила: „ Ако някоя комшийка се съгласи – действайте си, само че аз не желая! “, споделя Кобрата в един от дребното случаи, в които приказва за татко си.

За майка си Христина споделя още по-рядко, само че пък кръсти наследничката си на нея. Никой не знае тъкмо по кое време е родена щерката на боксьора, само че се допуска, че е проплака за първи път в средата или края на 2021 година Преди 3 месеца се роди братчето й Спартак. Малкият левент се появи на бял свят на 2 февруари в столичната АГ болница „ Шейново ”, както първо „ Уикенд ” писа. Майката и на двете деца е Розали Петрова, която фолк певицата Андреа ненавижда, тъй като й открадна мъжа.

Кобрата призна, че е станал татко на дъщеричка едвам в края на 2022 година и настойчиво крие отрочетата и жена си. Боксьорът призна за сина си след обявата на вестника ни, другояче най-вероятно щеше да крие и него. Наскоро спортистът съобщи, че планува да има най-малко още две деца, а Розали е съгласна да ражда всяка година, съвсем като Светлана Гущерова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР