Кубрат Пулев коментира целувката, с която прикова вниманието след победата

...
Кубрат Пулев коментира целувката, с която прикова вниманието след победата
Коментари Харесай

Няма нищо случайно в целувката! Кобрата разкри, че с Джени...

Кубрат Пулев разяснява целувката, с която прикова вниманието след успеха си над Богдан Дину. Припомняме, че Кобрата награби сексапилната журналистка с огромни гърди Дженифър Равало,, която носи прозвището Джени Суши, и я целуна буйно по устата. Кадрите обиколиха новинарските излъчвания в целия свят, напомня Блиц.

В английски медии даже изразиха възмущение от държанието на българина, като някои деятели желаеха   против него да бъде заведено дело за полов тормоз. 

``
реклама

И до момента в който някои се чудят за какво Пулев си разреши да целуне Джени в края на изявлението, самият той разгласи, че в това няма нищо инцидентно. Българинът използва профила си в " Инстаграм ", с цел да изясни случката. Пулев разкри, че с Джени са близки, дори отпразнували дружно успеха. Как ли обаче ще реагира половинката на боксовата ни звезда Андреа...

" Може би сте видели клип с мен, в който целувам кореспондентка по време на изявление след успеха ми в събота. Тази кореспондентка - Джени, в действителност е моя другарка, и след изявлението я целунах, тъй като бях доста вдъхновен. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и останалите ми близки другари, с които празнувахме успеха. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на различен. Наистина няма нищо повече в тази обстановка ", написа Кобрата в " Инстаграм ".

Въпросната Джени Суши се занимава любителски с публицистика, а главната й дейност е да прави суши. Красавицата обича да предизвика и постоянно се снима гола и единствено със суши по тялото си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР