Кубрат Пулев коментира гневно решението на Дилиън Уайт и неговия

...
Кубрат Пулев коментира гневно решението на Дилиън Уайт и неговия
Коментари Харесай

Кобрата: Хърн и Уайт са шизофреници!

Кубрат Пулев разяснява яростно решението на Дилиън Уайт и неговия екип да се откажат от мач с него и вместо това да провеждат пердах с Джоузеф Паркът. Кобрата разгласява послание към боксьора и неговия промоутър Еди Хърн в формалната си страница.

“Очаквах Уайт и хората му да избягат от мача, само че не чаках да са такива ла*няни артисти. Те са крайни манипулатори и цялостни шизофреници. Не мога да допускам на това, което слушам и метода, по който взеха решение да избягат от мач в България. През цялото време Хърн говореше за договаряния и по какъв начин към момента желали да ме докарат във Англия, освен това откакто към този момент беше избрана дата и място от спечелилия в търга. Предоставихме им контракт към IBF, който те не подписаха. За какви договаряния приказваме? Това не е пазар, това са разпоредбите - вие загубихте наддаването. Какво повече има да се приказва. Що за нелогично изказване това, че ние не сме имали парите. Ха-ха. Ние спечелихме търга за мача с съвсем двойно по-голяма оферта. Никой не желае да се бие с Дилиън? Вие сте ненормални! Никога не съм отказвал и към момента желая да се удрям с него. Дилиън, в случай че Хърн те подвежда по някакъв метод, дано ти го кажа персонално - към момента те очаквам в България, с цел да те изкарам от лудостта и да те върна на земята”, се споделя в официалното съобщение.

"Epic Sports Entertainment ", която е представлявана от българина Ивайло Гоцев завоюва наддаването с Зауерланд, които са промоутъри на Пулев и "Matchroom " на Еди Хърн за дуела, който трябваше да е елиминационен за статута на формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), като спечелилият щеше да получи право да се бори за пояса против притежателя му - сега Антъни Джошуа. След известно време прекарани в договаряния обаче Уайт и неговият представител проведоха пердах с новозеландеца Джоузеф Паркър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР