Кубрат Пулев използва профила си във фейсбук, за да изрази

...
Кубрат Пулев използва профила си във фейсбук, за да изрази
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с остра позиция - slava.bg

Кубрат Пулев употребява профила си във фейсбук, с цел да изрази остра позиция против дейностите на политиците ни в тежката обстановка и избухналата пандемия от ковид в международен мащаб, предава Dir.bg.
Възмущението на боксьора идва след днешните различия сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. В написаното той не посочва съответни имена, само че остро атакува цялата политическа обстановка в странанта в този сериозен миг.

Кобрата въпреки всичко изрази големите си благодарности към генерал-майор доктор Венцислав Мутафчийски, който е шеф на оперативния щаб против разпространяването на ковид.

Ето какво написа Кубрат Пулев в обществените мрежи без редакторска интервенция:

"Здравейте, другари!

Няколко пъти се спирам да не приказвам по актуалната тематика, само че виждайки неадекватността на доста от политиците, ще си разреша няколко оптимално сдържани и благи фрази!

В началото на трета международна война и нов международен ред, представяте ли си, по какъв начин ми наподобяват нашите политици,

продължавайки да си играят на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ, Български земеделски народен съюз, Трудово-кооперативно земеделско стопанство, ГЪЗИСЕ и други сходни?!

Това ме води до извода, че те въобще не си дават сметка за сериозността на казуса и че те даже към момента не регистрират, че има проблем!

Виждат го, като някакво доста рисково "вирусче ", което чакаме да отмине....! Но не осъзнават, че корона вируса е дребното зло, което ВЕЧЕ Е обърнало същински пагубни други проблеми!

Продължават да се борят за водачеството в страната, да си потвърждават кой е по-по-най, а в действителност, са в уплах от обстановката.

Нямат визия, какво следва, а ние - седем милиона българи, благите,

разчитаме на тях!

Е, тежко ни!

Аз ли би трябвало да ви го споделям бе, другари мои!

Сядайте дружно, съберете експерти във всички сфери, тъй като в България има същински надарени и умни експерти, и създайте проект на деяние, ГЕНЕРАЛНО!

Сметнете точно разновидностите и направете най-хубавия проект, от който даже и други страни да взаимстват.

Забравете егото, комплексите и скапаните си партии!

Защото, да чакаме да отмине вируса и в това време, партийно рекламиране, със заучените изречения и нападки, за мен значи НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!

Ние, българите, сме античен, смел и интелигентен народ и настояваме за единение, освен на думи!

Огромни благодарности на военачалник Мутафчийски и всички лекари, които се борят против вируса макар риска!

Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР