Кубрат Пулев и гимнастичката Стелиана Янкова имат връзка от поне

...
Кубрат Пулев и гимнастичката Стелиана Янкова имат връзка от поне
Коментари Харесай

Новата на Кобрата: Да, имаме връзка

Кубрат Пулев и гимнастичката Стелиана Янкова имат връзка от най-малко една година.

След като при започване на седмицата потегли мълвата, че точно тя е настоящата другарка на Кубрат Пулев, нейни съотборнички звъннали да я попитат по този начин ли е. „ Да, правилно е – дружно сме “, блика сбита Стелиана.

Според източник на Уикенд Кубрат упорствал връзките им да си останат в загадка, до момента в който и двамата не решат да ги оповестят публично. Най-вероятно това ще се случи в най-скоро време.

23-годишната Стелиана е родена в Търговище, само че живее в София. Имала е връзка със сина на Аня Пенчева- Ангел Караньотов.

Тя е родена през 1996-а и стартира да тренира художествена гимнастика едвам на 4 години. Учила е в Спортното учебно заведение в София. Двукратна шампионка е на България, носителка е на голям брой медали от държавни шампионати и интернационалните шампионати.

Именно спортът събрал фината мацка с боксьора. До заварката се стигнало, до момента в който гимнастичката упражнявала във фитнеса на Кобрата.

„ Ако не беше срещнал Стели, несъмнено още щеше да е с Андреа, само че откакто нещата посред им станаха съществени Кобрата и сподели „ довиждане “. Двамата се схванаха да крият известно време връзката си “, разкриват осведомени.

Междувременно потеглиха клюки, че гимнастичката е бременна от Пулев, само че до този миг не са доказани.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР