Кубрат Пулев и екипът му са изпратили официален протест до

...
Кубрат Пулев и екипът му са изпратили официален протест до
Коментари Харесай

Ответен удар на Кобрата: Официално протестира срещу отстраняването

Кубрат Пулев и екипът му са изпратили формален митинг до Спортната комисия на щата Калифорния против решението за краткотрайно заледяване на лиценза му.
Причината за глобата е обвиняването в полово посягане, отправено от репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши. Пулев я целуна след изявление, а по-късно тя и адвокатката й Глория Олред желаеха лицензът му да бъде лишен.
Комисията на Калифорния го замрази най-малко до 14 май, когато ще е чуването по случая. От екипа на българина към този момент са подали искане за анулация на решението. " Скоро текстът ще стане факт обществено, по този начин както направи Глория Олред, адвокатката на Равало ", сподели мениджърът на боксьора Ивайло Гоцев.
Вижте по кое време се чака наличието на писмото на Кобрата да стане обществено притежание в sportlive.bg
Междувременно Богдан Дину разгласи, че е подготвен да се изправи отново против Пулев, откакто загуби с нокаут в VII рунд мача им на 23 март в Коста Меса.
Румънецът подаде тъжба за отменяне на резултата, тъй като получи удар в тила. Тя също ще бъде прегледана от комисията на Калифорния на 14 май. Възможните разновидности в такива случаи са три - жалбата да бъде отхвърлена, мачът да бъде анулиран и оставен без резултат, или българинът да бъде дисквалифициран.
" Не знам какво ще реши комисията. Ще изчакам. Това е нашето решение. Моето и на моя екип - на мениджъра и промоутъра ми. Ще забележим какво ще стане. Може и да създадем още един мач с Кубрат ", сподели Дину пред Нова тв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР