Кубрат Пулев и Джени Суши коментираха наказанието на боксовата ни

...
Кубрат Пулев и Джени Суши коментираха наказанието на боксовата ни
Коментари Харесай

Джени Суши: Кубрат Пулев не съжалява за стореното

Кубрат Пулев и Джени Суши разясниха наказването на боксовата ни звезда. " Искам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи ", съобщи пред NOVA репортерката Дженифър Равало.

Адвокатът ѝ Глория Олредобясни изясни какви са вероятните наказания за българският боксьор. „ Те имат няколко варианти - да продължат прекъсването на лиценза от март, могат да му вземат лиценза за Калифорния, могат да му наложат финансова санкция или да изберат друго ", сподели тя.

Олредобясни отхвърли изказванията, че са подали иск за погашение на огромна сума пари, както и че са подали престъпно недоволство в прокуратурата. „ Нямаме подобен проект към този миг ", разгласи тя.

Според Дженифър Равало боксьорът не съжалявал за стореното, макар думите му пред Спорната комисия на Калифорния. " Аз не мисля, че той съжалява. Той сподели единствено че се извинява, тъй като го санкционират. Аз мисля, че трябваше да му лишават лиценза за по-дълго време. Не мисля, че съжалява. Ако беше по този начин, щеше да ме потърси по-рано, вместо да приказва тези неистини за мен ", сподели тя.

Репортерката съобщи, че има фотоси от чатове с приятелката на Кубрат Пулев - Андреа. „ Тя ми написа: „ Гордее ли се майка ми с мен ", на български също ме наскърбява с тази дума. Когато те тормозят в интернет се чувстваш самичък, страхуваш се. Няма лице зад заканите. Бях доста уплашена. Никога преди не ми се е случвало такова нещо ", съобщи тя.
Олред беше безапелационна, че случилото се сред Суши и Пулев след изявлението е полов тормоз.
хотела. Суши обаче сподели, че не си спомня.

„ В този миг бях прочувствен и изцяло обикновено. В последна сметка, в случай че тогава не съм прочувствен - не знам по кое време би трябвало да съм ", разяснява той.
По отношение на изказванията, че е допустимо Равело и юристът й да заведат иск за обезщетение, Пулев разяснява: „ Не считам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Най-важното е, че човек, с цел да желае да вземе, би трябвало да даде. Те желаят да вземат нещо и да създадат нещо, в случай, че те не са дали нищо. Искат да ми спрат правата. Хубаво, ще ми спрат правата, само че на какво съображение. Грешката е неточност, аз скърбя. Извиних се пред Комисията, и на нейната адвокатка, и на цялото общество. Осъзнах си грешката. Аз не мога да се оправдавам до момента в който тя одобри. Няма да им коленича, ръце не целувам. В последна сметка нито съм направил ликвидиране, нито съм направил нещо, което даже е подсъдимо ".

„ Това е едно доста тежко наказване - прекъсване на правата за шест месеца, по-късно санкция, образование и още едно чуване на 22 юни. Смятам обаче, че Суши може да заведе и иск за пари ", сподели от своя страна основният треньор на българските национални тимове по бокс Михаил Таков

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР