Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се бият на

...
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се бият на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се бие с Джошуа на стадион Васил Левски?

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се бият на стадион " Васил Левски ". Това разкри извънредно за " България Днес " съдружникът на Кобрата и съорганизатор на галавечерта в " Арена Армеец " Джон Уърт директно след успеха над Хюи Фюри в зала " Арена Армеец ".

Бившият юрист на именития Дон Кинг е убеден, че българската страна е способна да спечели търга за образуване на мача против колоса в професионалния бокс Еди Хърн, който движи правата на английския боксьор.

" Влизаме в търга - разгласи с предизвикателна усмивка Джон Уърт минути след успеха над Тайсън Фюри. - Видяхте по какъв начин спечелихме четири наддавания за организиране мач на Кубрат (едно от тях беше против Еди Хърн - бел. авт.). Искаме да създадем мача на стадион, тъй като залата няма да ни стигне. Все още не е ясно дали това ще бъде следващият мач на Кобрата. Ще натиснем този дуел да се организира допустимо най-скоро, само че всичко зависи от Международната боксова федерация. "

Има голяма възможност Пулев да се наложи да изчака следващия мач на Джошуа, който ще се организира през април. Срещата ще бъде на стадион " Уембли ", а евентуалният противник е Дилиън Уайт. Веднага по-късно на опашката е Кубрат. Българинът към този момент е формален кандидат за купата на Международната боксова федерация след триумфа в събота вечер.

Успехът против братовчеда на Тайсън Фюри беше изкован още във втория рунд. Тогава тежко попадение отвори остаряла аркада над лявото око на англичанина. Бруталното пострадване се разширяваше с всеки минал рунд. Към края на срещата силите на Хюи завършиха. 24-годишният войник от Манчестър едвам не беше нокаутиран, само че устоя философски.

" Аркадата беше получена две седмици преди мача - удостовери пред " България през днешния ден " таткото и треньор на Хюи - Питър. - Още оттова имахме проблеми. Поискахме да отложим мача, само че тогава щяхме да загубим опция да се бием в претендентския мач. Хюи се умори. Хвърли се да отхвърля Кубрат, тъй като се притесняваше реферът да не спре мача поради аркадата. Не виждаше добре с едното око. Кръвта влизаше в него. Тактиката тотално се промени. Поздравления за Пулев, който беше в отлична форма. Ако Хюи беше без травма, щеше да е по-различно. "

Питър Фюри счита, че Кобрата има нелоши шансове против Антъни Джошуа.

" Ако е в сходна форма, е кадърен да победи всеки боксьор от Топ 10 - удостовери Питър Фюри. - Пожелавам му триумф. Ние на драго сърце бихме пристигнали още веднъж да се бием в България. Хюи има потребност от три месеца, с цел да зарасне аркадата. Предстои му мач през април, за който ще се готви. "
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР