Кубрат Пулев говори пред медиите три дни преди битката срещу

...
Кубрат Пулев говори пред медиите три дни преди битката срещу
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Триъгълникът също е ринг, ще бия Мир много здраво

Кубрат Пулев приказва пред медиите три дни преди борбата против Франк Мир, която е основен мач в предстоящата с огромен интерес галавечер Triad Combat, противопоставяща боксьори с ММА бойци. Кобрата беше запитан по какъв начин ще се напасне към разпоредбите, които се разграничават от тези на бокса, и какви са упованията му за дуела.

" Малко по-различно е от бокса, само че мисля че триъгълният кръг е ОК за нас, тъй като също е кръг. Той е добър войник, почитам го, само че мисля, че боксът си е бокс. И аз съм квалифициран чудесно, мога да го набия доста крепко! Тренирах от самото начало с ММА бойци, имам доста ММА другари. Преди 5 години, преди 7 години се занимавах с ММА дружно с бокса. Моят спорт е боксът, само че одобрявам смесените бойни изкуства. Винаги съм квалифициран. Може би ще покажа какво мога. ", съобщи Кубрат.



В Арлингтън, Тексас (САЩ) българинът и Мир ще мерят сили на специфичен триъгълен кръг. Ще бъдат позволени всички удари от бокса и част от ударите в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване.

Мир, който е огромно име в ММА-а, се изрече ласкаво за Пулев: " Смятам, че Кубрат е боксьор от международна класа. Ще дам най-хубавото от себе си, тъй че да не се стигне до бокс, тъй като там той има преимущество. Ще опитам да покажа, че ММА бойците сме по-добри от боксьорите ", сподели американецът.

Очаква се галавечерта да е огромна. Участие в нея ще вземе и една от най-популярните музикални групи в света " Металика ". Билетите за събитието ще костват сред 50 и 300 $.

За последно Пулев (28 победи, 2 загуби) са качи на професионалния боксов кръг на 12 декември 2020 година, когато загуби мача си за купите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) против Антъни Джошуа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР