Кубрат Пулев е привикан в съда, за да даде показания

...
Кубрат Пулев е привикан в съда, за да даде показания
Коментари Харесай

Кубрат Пулев отговори на антимафиот: Не съм си поръчвал проститутки в този бар, само пиехме!

 Кубрат Пулев е привикан в съда, с цел да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски! Кобрата е свикан, откакто сътрудник на ГДБОП разкрива, че боксьорът е бил чест клиент на бар " ВИП Скандал " в столичния хотел " Шератон " и си е поръчвал проститутки! Пред магистратите боксьорът отхвърля да е употребил жрици, като признава, че е ходил там да пийва, да слуша музика и да се порадва на хубавите танцьорки! Това научи извънредно от документи по делото!

Кобрата отива в Апелативния профилиран углавен съд, където на втора инстанция се точи процесът против някогашния съучастник на Боевски - Валери Попов, Цветан Тиманов, Георги Андреев, Стефан Марев и Гергана Лазарова. Те са погнати като незаконна група за сводничество, а спецсъдът ги оправдава на първа инстанция. По неразбираеми аргументи международният и олимпийски първенец Гълъбин Боевски не е измежду подсъдимите на скамейката, въпреки да е един от съдържателите на скандалния бардак. След настойчиво търсене щангистът изплува от конспиративност през 2019 година, с цел да съобщи, че не знае в бара му да се е въртяла платена обич.

След Боевски Кубрат Пулев е другият изтъкнат състезател, разпитван от арбитър Галя Георгиева и сътрудниците й за доходоносния бизнес с плът. Боксьорът влиза в делото след разпит на сътрудник от ГДБОП. Антимафиотът Димитър Димитров споделя, че е слушал прилаганите по случая специфични разследващи средства (СРС). Кълне се, че с ушите си е чул по какъв начин Кобрата се обажда на шефа, с цел да си поръча момиче.

" В бара ходеха известни персони като Кубрат Пулев. За политици не съм чувал, само че за Кубрат Пулев съм сигурен, че е употребил полови услуги. Трябва да ги видя като имена и ще ви кажа коя от танцьорките го е обслужвала. Тиманов знае, Кубрат му звънеше на него, с цел да каже коя желае - една от Плевен ", показва антимафиотът пред магистратите.

След бомбата, която хвърля, съдиите приканват Кобрата като очевидец по процеса. Той споделя за прекарванията си в интервала 2012-2013 година Разпитът се организира в края на септември т.г., когато Кобрата се приготвя за идния си мач с Антъни Джошуа.

" Посещавал съм бара, който е долу в хотел " Балкан ". Разбрах името му от съда. От подсъдимите нито по физиономия, нито по име познавам някого - това е истината. Може би дамата съм я виждал някъде, само че не мога да кажа, че е било там. А аз съм физиономист ", отвръща боксьорът, запитан дали познава някой от подсъдимите.

Той признава, че е посещавал заведението с другари от Германия. " Понеже нямаше къде да се върви вечерно време и ходехме там, слушахме музика. След 3-4 месеца тренировки нуждая се да изляза на дискотека. След даден мач не ни се прибираше и ходехме там. След бара отивахме да ядем в бар динер " Марая ", споделя Кобрата.

Той отхвърля да е посещавал хотела, където съгласно проверяващите девойки от бара са отивали с клиентите си. " Никога не съм посещавал хотелската част - може да ревизирате по регистрите. Не съм бил посетител, не съм влизал в която и да е стая. Никога не съм употребявал други услуги на този бар с изключение на питиетата. Никога не съм употребявал девойките от бара за други цели, в това число и полови. Аз персонално не съм употребявал никакви девойки там, нито съм имал предпочитание да използвам, нито ме е интересувало, нито съм ходил поради това там ", безапелационен е Пулев.

След това още веднъж споделя, че е посещавал скандалния бар, тъй като другите заведения по това време затваряли. " В бара имаше хора - танцуваха си, пиеха си. Ходех с другари, на които не им се спеше и когато са в България и желаят да се забавляват. Ходехме да пием. Целта на моето посещаване и контактите, които съм имал с този бар, са били за да пийнем и да си прекараме вечерта ", изяснява Кобрата.

Магистратите го въртят към въпросите за труженичките и противозаконния бизнес с плът в бара. " Относно това - дали ми е било известно да са се предложили сексуслуги - питате ме въпроси, които цяла София знае какво се предлага и какво не, а и цяла България може би. Всяка една дискотека и всеки един бар не могат да съществуват без позволението на полицията. И тъкмо мен да ме викате тук, да си губим времето всички ние, малко е на вятъра придвижването, нали ме разбирате ", ядосва се Кобрата.

Според него без органите на реда барът не би могъл да съществува и те би трябвало да дават отговор. " Извикайте ги тях да им търсят отговорност. Нали желаеме да има развиване в България?! ", акцентира боксьорът.

Той разкрива по какъв начин е осъществявал контакт: " Имах телефонна връзка с шефа на бара. Аз с всяко заведение имам телефонна връзка. Звънях на някого, само че не мога да се сетя на кого. Питах има ли свободно сепаре, защото ще отидем - да има къде да седнем. Казвах: " Идваме, нали има свободно сепаре? ". Той: " Да, заповядайте " или " Изчакай малко, щото е цялостно ". Пулев разказва по какъв начин е влизал от централния вход на хотела и е поемал надолу вдясно по стълбите.

" Барът беше прекрасен, танцуваха хубави танцьорки - готин бар, готина музика ", отбелязва Кобрата. Той не може да си спомни и кои от танцьорките е познавал, защото минало много време. Не се сеща и дали е имало джакузи. Бълбукащата вана се е намирала в стая, където съгласно прокуратурата девойки обслужвали ВИП клиенти.

Известният боксьор признава, че има познати от чиновниците в бара, само че отхвърля да познава танцьорките. " Познавах ги на " Здравейте! Как сте? ". Аз съм доста отзивчив, изключително към приятните хора, които са усмихнати и лъчезарни. Но не мога да познавам всеки! ", изяснява Пулев. Магистратите го питат и за телефонния номер, който е употребил по това време. Той първо показва подготвеност да го даде, а по-късно споделя, че не може да си го спомни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР