Кубрат пристигна в Пловдив за срещата си с клуб Полемика“

...
Кубрат пристигна в Пловдив за срещата си с клуб Полемика“
Коментари Харесай

Пулев: Всеки може да стане политик, но не всеки може да бъде боксьор

Кубрат дойде в Пловдив за срещата си с клуб " Полемика “ към Студентския съвет на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система. Спортистът бе посрещнат от десетки студенти с огромен интерес, които имат опция да му задават персонални житейски въпроси по време на полемиката, оповестява " Трафик нюз ".

„ Всичко, което съм постигнал до тук е плод на доста труд и непримиримост. Както се споделя, всеки може да бъде политик, само че не всеки може да бъде боксьор. Не е елементарно, в случай че човек се поддаде на страстите. Давам си сметка, че всеки един от нас има тежки моменти в живота и си споделя „ това е края “. Именно интелекта би трябвало да ни вади от тези обстановки, като си подсещаме, че сложни моменти има, само че не би трябвало да се отдаваме на страстите. Това се отразява и на здравето. Важна ни е вярата и да оставаме правилни на себе си “, съобщи Кобрата на въпроса кой е бил най-тежкият миг в кариерата му.
свързани новини121243на 28.09.20211757на 30.09.2021
Той подсети, че пола няма значение. Това, по което би трябвало да работим и го има при всички е нашит дух, върху който би трябвало да се фокусираме.

„ както се радостните и сте на празненство, ката може да пристигна и доста сложен миг. Не се огъвайте и не падайте духом “, посъветва студентите.

Той показа, че може би най-тежките дни е имал по време на травми, само че не е изпадал в обезсърчение.

Кобрата показа на студентите, че не е мечтаел да става боксьор. Това е било идеал на неговият починал татко, който е родом от Пловдив.

Пулев показа, че е израснал в оскъдно семейство:

„ Не бих споделил бедност, само че живеехме оскъдно. След като влезнах в националния тим, изпълних фантазията си. Никога не съм мислел за пари. Знаех, че това е верния път. В тези години хората си носеха хубавите маратонки, караха скъпи коли. Но ние тренирахме. Разбираш най-после, че всяко нещо има своята цена “.

Той разпростра тематиката за връзката с брат си Тервел.

„ С брат ми не върша компромис. Ние сме научени да живеем по този начин от нашия татко. Подготвяше ни, че един ден ще се оженим, ще имаме дами, ще се опитат да ви скарат. Викахме си „ абе какви нелепости ни приказва “, само че когато това става действителност – бяхме подготвени ".

„ Много пъти съм бягал, с цел да не го удрям “, смее се Пулев. „ Вижте какъв брой необичайно – да тичам аз, с цел да не го удрям него “.

Според Ръкавицата най-важното качество, което един състезател би трябвало да има е интелекта. В този ред на мисли той намеси и залитанията на българина към „ хейта “, като добави, че по това разбираме какъв е интелекта ни.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР