Кубрат и Тервел Пулеви влязоха в Централния софийски затвор, където

...
Кубрат и Тервел Пулеви влязоха в Централния софийски затвор, където
Коментари Харесай

Братята Пулеви влязоха в софийския затвор

 Кубрат и Тервел Пулеви влязоха в Централния софийски затвор, където поддържаха боксов шампионат. Братята даже подариха свои ръкавици, принадлежности и друга екипировка, нужна за осъществяване на мачовете, написа.

Тервел Пулев заяви, че поканата е пристигнала от Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " и те приели да поддържат 9-ия шампионат по бокс сред лишени от независимост от пандизите в България.

Началото бе от 14 часа, а мероприятието потегли под мотото " Не на опиатите и експанзията! ".

" С идната самодейност се дава опция на лишените от независимост да вземат участие в акция за поощряване на спортните действия. Което основава условия за физическото и психическото им здраве и лимитира негативните последствия от въздействието на средата ", написа в профила си във Facebook Тервел Пулев.

Кубрат и Тервел Пулеви постоянно вземат участие в публични и обществени дела. Стана ясно и, че на 9 юли, в последния ден от предизборната акция за парламентарни избори, те ще основат партията си " Велика България ".

" На 9 юли в хотел " Маринела " в огромната зала, който желае, може да заповяда и да поддържа този план. Млади хора, интелигентни хора, които желаят и имат предпочитание, които обичат България. Политиците сякаш са изгубили любовта към народа си, връзката с народа си. Кой ще се погрижи за народа? Това въобще политика ли е? Казват той е боксьор, с политика ли да се занимава, ами това ли е политиката? Хора да мизерстват и да гладуват, пенсионерите да са с 300 лв. пенсия и това да е вдигната 50 лв. популистки, а пък други да честват първия и втория си милиард по високите върхове на политиката, и то преди 7-8 години. Имам възприятието, че някои от тях си мислят, че ще живеят по 2-3 хиляди години и са богопомазани ", сподели преди дни пред БНР боксьорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР