Кубрат и Тервел Пулеви вече са на американска земя, където

...
Кубрат и Тервел Пулеви вече са на американска земя, където
Коментари Харесай

Кубрат Пулев пред bTV: Противникът ми е опасен, но аз съм подготвен за него


Кубрат и Тервел Пулеви към този момент са на американска земя, където след към два месеца ще се боксират един след различен на церемония вечер в Калифорния. На 14 май Кобрата ще се изправи против Андрей Федосов, а брат му - против Сергей Ковальов.

В предаването " Тази заран " по bTV по-големият от братя Пулеви разяснява идващия си противник: " Опасен съперник, който ще търси да мачка. Нокаутьор е, бърз е, само че аз съм квалифициран и считам, че мога да го победя. Няма да е елементарно, само че ще го победя ", безапелационен е родният боксьор.

Снимка: Thriller Fight Club


" Ще упражняваме тук, би трябвало да има най-малко 10-15 дни адаптация. Има всички условия. Неговата задача (б. ред. - на Тервел Пулев) е много по-тежка, ще се изправи против международен първенец. Надявам се да победи. "

" Ако победи ще е велико за цяла България ", добави Кобрата, който се надява в залата да има и доста българи.

Снимка: instagram.com/ohsnapianduncan/


Боксьорът разяснява и войната в Украйна. За него е неприемливо да се случват сходни неща в 21-век, само че счита, че виновност има и у двете страни.

" Жалко за всичко това. За мен това е неприемливо в 2022-а година да се случват сходни неща. Провал на всевъзможни дипломации и политики. Вина на политиците е, техен неуспех. Не е възможно толкоз прекрасен народ като украинците да стават бежанци в 21-ви век. Може на следващия ден и ние, както си седим, да сме бежанци. Да напущаме с торбите и багажите. Това е в прорез с всевъзможен човешки разсъдък. "

" За мен хората би трябвало да седнат и да приказват. Трябва да има съгласие, мир. Войната е най-лошото нещо след естествените бедствия. Само дипломация би трябвало, всичко останало налива масло в огъня ", сподели още Кубрат Пулев.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР