Кубрат и Тервел Пулеви са получили близо 400 000 долара

...
Кубрат и Тервел Пулеви са получили близо 400 000 долара
Коментари Харесай

Зарадваха Кобрата и Тервел с 400 хил. долара

Кубрат и Тервел Пулеви са получили близо 400 000 $ за мачовете си на професионалния кръг, които организираха по време на боксовата галавечер в Ингълууд (предградие на Лос Анджелис). Това обаче е станало с четиримесечно забавяне, разгласи известният в боксовите среди американски публицист Дан Рафаел в „ Туитър “.

Припомняме, че Тервел Пулев записа първата си загуба като експерт в борбата с руснака Сергей Ковальов. Същата вечер, само че в по-ранен мач Кубрат победи американеца Джефри Форест.

Малко след боксовото събитие в Ингълууд се появи информация, че компания " Трилър ", под чиято пълномощия се организираха двете борби, не е изплатила хонорарите на боксьорите. Същото било ситуацията и с Ковальов, като единствено Форест бил получил някакви пари, само че те били дребна част от контрактуваното.

Дан Рафаел написа, че руснакът и братя Пулеви към този момент са си получили заработеното на кръга. Журналистът твърди, че информацията му е дадена от самите обкръжението на боксьорите. Той добавя, че е имало правосъдни закани, само че всичко е решено без съд.

Според " Спортната джунгла ", хонорарът на Кобрата е бил 204 000 $, а този на брат му - 195 000. Това значи, че сумарният хонорар на двамата братя е 399 000 $. Ковальов е спечелил половин милион $.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР