Кубинското ръководство извърши евакуацията на над 10 000 граждани в

...
Кубинското ръководство извърши евакуацията на над 10 000 граждани в
Коментари Харесай

Куба евакуира 10 000 жители заради урагана Ида

Кубинското управление извърши евакуацията на над 10 000 жители в западните провинции Пинар дел Рио и Артемиса заради прекосяването на урагана Ида над тяхната територия, заяви вестник Juventud Rebelde. Ураганът към този момент е минал над остров Хувентуд в западната част на страната. В момента електро зареждането в този район е прекратено. Властите споделят, че няма известия за огромни вреди.

Тропическата стихия Ида се ускори до вихър от първа категория, когато се приближи до крайбрежието на Куба в петък. В момента оптималната скорост напразно е 36,5 м / сек.
 Европейски Съюз прикани управляващите в Куба да освободят арестуваните протестиращи Европейски Съюз прикани управляващите в Куба да освободят арестуваните протестиращи
Европейският съюз приканва управляващите в Куба неотложно да освободят всички случайно арестувани протестиращи, да се вслушат в гласа на в...

Очаква се в неделя стихията да доближи Съединени американски щати, само че към този момент с „ извънредно рисковата “ 4-та категория, планува американският Национален център за урагани, предават ТАСС и БГНЕС.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР