“Куба – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не

...
“Куба – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не
Коментари Харесай

Енджи Касабие води Куба в София

“Куба – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не просто асоциация за море и слънце, а една същинска завладяваща история за музика, извираща от сърцата, за танца, за любовта на хората към живота. Звукът от стъпките на горещите латино ритми, ароматът на кубинските пури и усетът на отлежал ром „ Това е един остров с неповторимо историческо завещание, плаващ измежду море от нахлуваща глобализация.”

Куба идва на крайници в София на 31 май. Домакини на горещото хаванско празненство ще бъде новия Ginger клуб (бившата Ла Кубанита) и Атанас Лазаров и Анина Рангелова. Двамата се завърнаха доста скоро от екзотична Куба и към този момент са въодушевени от обичаи, традиции, музика и танци, които ще пренесат на българска почва. Специален посетител на “Една кубинска нощ в София” е дипломат на Куба Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан. Специални коктейли кубалибре и Мохито от Havana club ще посрещат гостите на специфичното празненство в Ginger.

Горещите латино-ритми ще миксира DJ D’CUBA от Хавана, а безупречни танцьори ще ни припомнят за далечна и екзотична Куба. 31 май от 20.00 часа в прегръдките и обятията на новия Ginger club, ул. “Битоля “ 2 (бившата Ла Кубанита бар). Лъскави американски ретро коли ще паркират пред новия Ginger,за да пресъздадат атмосферата на Хавана,Куба.

Очакват ви доста горещи ритми,истински кубински коктейли от Havana club, ароматни пури и ром. Специално за Вас DJ D’CUBA ще се погрижи да Ви придвижи в невероятното преживяване и ще се опита да усетите същинската Куба в душата Ви, посредством специфичните горещи микс денс части. А красивата диетоложка Енджи Касабие ще бъде специфичен посетител също.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР