Ксения Собчак отговори рязко в Инстаграм на изявления на своя

...
Ксения Собчак отговори рязко в Инстаграм на изявления на своя
Коментари Харесай

Опозиционерите Ксения Собчак и Алексей Навални се изпокараха жестоко

Ксения Собчак отговори внезапно в Инстаграм на изказвания на своя другар - опозиционера Алексей Навални, който я разкритикува поради упоритостите й да се кандидатира на задаващите се президентски избори, пишат съветски медии. Опозиционерът съобщи, че Кремъл има потребност за изборите " тъкмо от карикатурен демократичен претендент ", който да провокира у гласоподавателите отбиване със своята " канибалска реторика ". Навални изрази вяра, че телевизионната водеща и публицист няма да взе участие в изборите.

В отговор Собчак съобщи, че Навални, с който имат другарски връзки, би могъл просто да й позвъни и персонално да разбере дали тя възнамерява да взе участие на изборите. Водещата се възмути сащо по този начин и от това, че той назова демократичните й възгледи " канибалски ".
" И от кое място ти разбра, че аз считам, че нашите жители не са способни на друго, с изключение на да пият? Къде си чувал от мен нещо сходно? Що за популизъм? Защо ми пришиваш хрумвания, които в никакъв случай не съм изразявала, " написа Собчак.

Тя също по този начин подсети, че Навални, убеждавайки я да влезе в Координационния съвет на опозицията, й говорел, че няма смисъл да остава в шоубизнеса.

" Това е двуличие, срещу което ти постоянно си говорел, " възмущава се тя.

Журналистката добави, че политикът се отхвърля от своите съозници, когато се появи вероятност за политическа конкуренция. Да приказваш сходни несправедливи неща за мен, изхождайки по хипотеза, че моето решение не е независимо - това е печален симптом за това, че ти смяташ, че притежаваш монопол над опозиционността, " заключва Ксения Собчак.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР