Крясъци, сълзи и обиди разтърсиха къщата на инфлуенсърите! В основата на

...
Крясъци, сълзи и обиди разтърсиха къщата на инфлуенсърите!
В основата на
Коментари Харесай

Ергенката Алекс забърка невиждан скандал в ново шоу

Крясъци, сълзи и обиди раздрусаха къщата на инфлуенсърите!

В основата на драмата е Ергенката Алекс, която съумя да забърка пикантен скандал и в това риалити. Психоложката беше една от най-обсъжданите и пиперливи участнички в сантименталното предаване „ Ергенът “. Макар в този момент да не е в същото имение и да не дели един покрив със същите участници, Гърдева още веднъж съумя да спретне панаир и дамите.

Всичко стартира от почтена забележка от страна на продукцията. В това риалити всеки от участниците има достъп до телефон и интернет за несъмнено време от деня. Гърдева пита няколко неща, свързани с работата й, с цел да не на прави неточност и да не отнесат всички участници солена санкция. Непрестанните й въпроси изнервят продуцентите и човек от екипа влиза персонално при Ергенката. Кара я да спре с въпросите и просто да си свърши дилемите,  които има.

В този миг Гърдева побеснява и изпада в нервен рев. Афектирана от обстановката по-късно, Александра взема решение да се конфронтира с друга участничка  - Вероника Манова, по-известна като  Ронси, за нещо, което е забелязала  през последните дни от престоя им.  Според психоложката оператор се  опитва да съобщи скрито на русокоската записка, с която да й даде повече информация за формата и по какъв начин да го завоюва. Наградата за последния оживял е 25 хиляди лева, като към финала всички точат лиги за крупната сума.

Ронси от своя страна отхвърля обвиняванията от Алекс и сред двете избухва жестока препирня. Страстите се нажежават и около задачата „ Тризнаци “, съгласно чиито правила трима души са вързани един за различен и не могат да се отделят. Двете девойки са прикрепени към Перси, един от любимците в този сезон, и не могат да се отделят в разнообразни стаи, с цел да тушират напрежението между тях.

„ Долна лъжкиня! Ти си свиреп манипулатор! Не се играе с измами, играе се почтено и би трябвало да имаш качества, само че явно нямаш такива. Хайде стига към този момент! Ти си една измамница “, крещи Алекс в лицето на Ронси.

Психоложката упрекна съквартирантката си, че се пробва да прави обединения и да настройва другите един против различен, като им споделя за кого да гласоподават на номинациите. Ронси не й остава длъжна и я захапа за присъединяване и в „ Ергенът “. Блондинката съобщи, че останалите девойки от имението в Турция са били прави за нея. След което се подигра за дислексията, от която психоложката страда от дете. Повечето от съквартирантите поддържаха Алекс и лагерите в къщата се прегрупираха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР