Крумовград удължи своята серия от четири поредни мача без загуба

...
Крумовград удължи своята серия от четири поредни мача без загуба
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Не сме много ефективни в атака

Крумовград удължи своята серия от четири следващи мача без загуба в Първа лига. „ Жълто-сините “ сътвориха тъждество против Локомотив София след 0:0 на стадион „ Локомотив “. Старши треньорът Атанас Рибарски съобщи, че неговият отбор не е доста ефикасен в офанзива, само че остана удовлетворен от това, че не е изгубил още един мач.

" Мисля, че едно положително първо полувреме направихме. Хареса ми методът, по който го организирахме, като се изключи това, че не завършихме по-добре някои наши офанзиви. Поведението на Локомотив София беше предстоящо от нас и мисля, че им се противопоставихме добре “, бяха първите думи на наставника.

" През второто полувреме допуснахме някои грешки, а в някои обстановки трябваше да реагираме по-добре. Хубавото е, че в следващ мач не позволяваме гол. Днес действително можехме и да стигнем до трите точки, само че можеше и да загубим. За страдание, не сме доста ефикасни в офанзива, само че пък в четири мача не сме изгубили и не сме получили гол от игрова обстановка. Приятно е, когато не губиш мачовете си “, добави той.

На въпрос какво е попречило на тима му да стигне до успеха, той сподели:

" Липсата на последното подаване и точност в стрелбата. През първото полувреме имахме две обстановки – посредством Рапосо и Матеус, забавихме се, засуетихме се и бяхме блокирани. Отделно, при някои центрирания в наказателното поле трябваше да сме по-добре позиционирани “, приключи Рибарски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР