Крум Зарков вече потрива доволно ръце за лидерския пост в

...
Крум Зарков вече потрива доволно ръце за лидерския пост в
Коментари Харесай

ГОРЕЩИ ИНТРИГИ: Крум Зарков се облизва за поста на Корнелия Нинова! Кръволока се хвърли на амбразурата за Радев

Крум Зарков към този момент потрива предостатъчно ръце за лидерския пост в Българска социалистическа партия. Той загатна това пред Би Ти Ви, като подмятна, че през последните седмици има доста такива оферти към него от хора от партията. На директния въпрос дали ще е наследникът на Нинова, Зарков изясни, че ще реши дали да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия като бъде отворена публично процедурата.

" Политиката на служебния кабинет не може да има отношение към протичащото се в Българска социалистическа партия. Антон Кутев реагира като доста социалисти – прочувствено на разочароващия резултат ", съобщи Зарков, станал прочут с прозвището Кръволока поради скандално изявление по адрес на жертвите на Народния съд преди време.

Според него, Корнелия Нинова е поела своята отговорност. Той отхвърли тезата, че служебното държавно управление работи за подриване на Българска социалистическа партия. " Няма опълчване сред Румен Радев от една страна и Българска социалистическа партия от друга ", увери той, само че препрати към Корнелия Нинова дали има опълчване сред нея и Румен Радев.

Зарков акцентира, че успеха на Румен Радев на президентските избори е основна, с цел да отиде България " в компанията на правовите страни " и да не бъде разрешено на статуквото, групирано към ГЕРБ, да спре протичащите се промени.

" Българска социалистическа партия ще играе роля, доста основна, в бъдеще и в този момент ", убеден е Зарков.

Той прикани за готовност за втория тур на президентските избори, само че насочи към Нинова – тя да бъде питана, за какво не застана твърдо зад Радев.

" Органите на партията го поддържаха абсолютно. Аз съм част от Българска социалистическа партия и тази партия има бъдеще. Лявото и Българска социалистическа партия ще играят роля. Социалистите би трябвало да създадем всичко допустимо Радев да завоюва “, добави Зарков. По думите му всички социалисти стоят зад двойката Радев-Йотова.

Според него няма опълчване сред Българска социалистическа партия и Румен Радев: „ Социалистите стоят зад Румен Радев “. Той отхвърли изказванията на Корнелия Нинова, че хора от Българска социалистическа партия са работили за Политическа партия.

Що се отнася до Кирил Петков и Асен Василев, Зарков не видя " инженеринг ", а законосъобразен триумф след показани благоприятни условия, оползотворени поради избора на Румен Радев да ги направи служебни министри.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР