Кросовърът купе Ariya е пионер на нова платформа в Nissan.

...
Кросовърът купе Ariya е пионер на нова платформа в Nissan.
Коментари Харесай

Nissan Ariya е на летящо килимче - видео

Кросовърът купе Ariya е пионер на нова платформа в Nissan. Японският производител желае да базира всички бъдещи електрически модели на тази нова платформа с име CMF-EV. Вътрешно известна в компанията като "летящото чердже ", нейната основа предлага на дизайнерите необятна креативна независимост и опция да предефинират преживяването на водача и пасажера.

„ Платформата CMF-EV е знамение на изобретателното инженерство “ - въодушевено споделя Пиер Лоинг, вицепрезидент по продуктово обмисляне в Nissan Motor Co. - “Тя основава неизмеримо пространство в жанр всекидневна, като кабината наподобява по-дълга от дължината на автомобила. Това ни разрешава да интегрираме нашата съвременна технология за задвижване e-4ORCE и да прокараме далеко границите на техническите и дизайнерските благоприятни условия. “



Характеризирана с софтуерна иновация и модулност, CMF-EV показва пътя към идващото вълнуващо потомство електрически транспортни средства от Nissan и неговите сътрудници от алианса. Тя служи като основа за създаването на 15 електрически модела от алианса Renault-Nissan-Mitsubishi. Сътрудничещите си автомобилните производители би трябвало да се възползват от синергичните резултати и нарасналата индустриална успеваемост предлагани от потреблението на новата платформа.

Новата архитектура на транспортното средство даде опция за преобразяване на Ariya в бяло платно върху което дизайнерите съумяха да проучат концепцията "Ма " - дизайнерската философия, която употребява капацитета на празното пространство. Климатичната система е изместена напред, а предният и задният ред седалки са усъвършенствани посредством унищожаване на трансмисионния тунел. Това разреши на дизайнерите да употребяват цялото налично пространство с доста място за краката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР