Крос Ден на Независимостта“ се проведе в парк Рибница“ в

...
Крос Ден на Независимостта“ се проведе в парк Рибница“ в
Коментари Харесай

Над 400 пловдивчани тичаха на крос Ден на Независимостта

Крос „ Ден на Независимостта “ се организира в парк „ Рибница “ в регион „ Северен “. Организатор на мероприятието е Движение " Спорт за всички-Мама, баща и аз-баба, дядо и внуче " с началник Александър Герчев.

Събитието се финансира от Община Пловдив и е част от Европейската седмица на подвижността (16-22 септември 2022г.).Осъществява се със съдействието на регион „ Северен “.



 „ Включваме се с възторг в Европейската седмица на подвижността. Подкрепяме концепцията на Движение " Спорт за всички-Мама, баща и аз-баба, дядо и внуче ", по тази причина взехме решение да изпълним провеждането на този крос дружно. Нека за малко се отделим от компютрите, мобилните телефони, колите. Спортът е здраве, а ние би трябвало да сме по-жизнени и енергични и да се стремим към по-добро качество на живот “, сподели кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев на старта на мероприятието.

В кроса взеха присъединяване над 400 души в дисциплината тичане, разграничени в 25 възрастови групи-деца от детските градини, възпитаници, мъже и дами и хора с увреждания.



Победителите получиха медали.

След награждаване на призьорите, бе изтеглена лотария с огромни награди. Късметлиите завоюваха колела, топки и детски игри, обезпечени от спонсорите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР