Кролската прокуратура изключи наказателното производство срещу шофьора и след разследването

...
Кролската прокуратура изключи наказателното производство срещу шофьора и след разследването
Коментари Харесай

Баща, който е видял малка дъщеря, убита от избягалия Range Rover, борейки се да затвори законова вратичка

Кролската прокуратура изключи наказателното произвеждане против водача и след следствието сподели, че „ казусът не дава отговор на доказателствената инспекция “, нужна за повдигнете обвиняване.

При въпросите на министър-председателя на 29 ноември, шест години след нещастието, Риши Сунак предложи помощ на локалния народен представител Джералд Джоунс и фамилията на Пърл в опитите им да трансформират закона.

Говорейки с The Independent, бащата на Пърл Пол сподели, че е решен да види смяна в закона - и се надява, че всяка корекция ще бъде кръстена на 22-месечното дете.

55-те -годишният артист, който се появи в The Voice на BBC през 2014 година, сподели, че в никакъв случай не би желал друго семейство да премине през болката и мъката, които е трябвало да преживеят.

„ Никога няма да спрем борба “, сподели той. „ Никога няма да има затваряне за нас, постоянно ще усещаме болката от несправедливостта, само че това, което можем да създадем, е да предотвратим тази ужасна, ужасна обстановка да се случи на което и да е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР