Кризата удари и Сашка Васева. Заради липсата на участия изпълнителката

...
Кризата удари и Сашка Васева. Заради липсата на участия изпълнителката
Коментари Харесай

Сашка закъса с парите - slava.bg


Кризата удари и Сашка Васева. Заради неналичието на участия изпълнителката е в меланхолия и съвсем не излиза на открито.

Финансовите несгоди тревожат изпълнителката и тя не желае да вижда никого от известно време. И се надява скоро това състояние да завърши.

"Трудно ми е с парите. Цялата обстановка не ми се отразява добре. Аз съм певица и нуждая се от участия, с цел да оставам жив. А такива няма сега и съм принудена да заставам у дома безработна ", споделя още фолк звездата.

Кризата се отразява и на настроението на певицата. "Дори до магазина не вървя, тъй като не ми е прелестно да излизам. Използвам обстановката, с цел да си поспивам до късно. Ставам едвам следобяд, тъй като, до момента в който дремя, не мисля за компликациите и не утежнявам съзнанието си ", сподели още Дупнишката Мадона.

Преди пандемията имала голям брой хрумвания и планове, които възнамерявала да осъществя, само че поради изключителното състояние не може да предприеме нищо.

Един от плановете й носеше името „ Класика и фолклор” и в него са включени най-известни италиански арии и български национални песни, както и най-прочутите песни на изпълнителката. А тя се надява, че след карантината ще може да го показа.

"Не съм политик или доктор и не съм аз индивидът, който да дава ум, само че съгласно мен би трябвало последователно да стартираме да разхлабваме ограниченията и да се връщаме към нормалния си метод на живот. Вижте Италия и другите европейски страни — там последователно обстановката се възстановява. Ние би трябвало да вземем образец от тях и да спасим хората освен от ковид, само че и от икономическата рецесия, която ще ни връхлети ", съобщи Васева, написа "България през днешния ден ".

В момента Сашка е със фамилията си и прекарва много време с щерка си. Младото момиче се е трансформирало в дясна ръка на майка си–помага й за извършването на покупки, чисти, готви и се занимава с семейството, с цел да може майка й да си отдъхне.

Но освен пандемията, а и проблемите с очите тормозят Сашка.

"Медицината е безсилна за казуса с очите ми. Зрителният ми нерв е атрофирал и всякаква интервенция е безсмислена, тъй като няма по какъв начин да го възвърне и да ми помогне. Обиколих лековити извори в цяла България, само че на никое място водата не ми оказа помощ. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и доста мъчно ще има избавление за мен. Само знамение може да ме избави и се апелирам за освобождение ",споделя тя. И признава, че към този момент вижда толкоз замъглено, че не разграничава хора, а единствено силуети.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР