Кризата се наблюдава, не се управлява. Управлението предполага да имаш

...
Кризата се наблюдава, не се управлява. Управлението предполага да имаш
Коментари Харесай

Д-р Кацаров с прогноза, че още две години ще отваряме и затваряме страната

”Кризата се следи, не се ръководи. Управлението допуска да имаш проект, да направи прогноза и да изпревариш събитията, а в България имаме събития, следим ги. Както е с тестванията - като се понижат, отваряме заведенията за хранене, като се усилят, ги затваряме. Ние не предшестваме рецесията, ние я следваме. ”
Това съобщи ръководителят на Центъра за отбрана правата на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров в студиото на " Денят ON AIR ".
 Вече има данни, че имунизираните против ковид в Съединени американски щати са повече от разболелите се Вече има данни, че имунизираните против ковид в Съединени американски щати са повече от разболелите се
Броят на американците, имунизирани против ковид, надвишава общия брой на инфектираните в Съединени американски щати, съгласно представени от организация Bloomberg да...
" Няма акция. Обратно на всички страни ти си поставил възрастните в хора в четвъртата фаза, последни. Няма да успеем. Ще продължаваме да отваряме и затваряме страната още 2 години несъмнено ", сподели той.
" Много са детайлите на положителното ръководство на една такава рецесия. Трябваше да стартираме с това да съберем нужната информация за обстановката в страната. Ние продължаваме да не знаем какъв брой българи са се срещали с вируса. Нали броят на позитивните проби е 200 хиляди, по какъв начин пресметнаха, че са 20% ", акцентира събеседникът.
И добави: " Мога да вляза в спор за достоверността на информацията като цяло. От нашия център попитахме здравното министерство съгласно Ковид портала каква част от хората са умряли в болница и каква част вкъщи. Оттам ни споделиха, че не са сигурни и ни препратиха към НЗОК. Те дадоха отговор, в това число изпратиха лист на умрелите по лечебни заведения, че броят на умрелите съгласно НЗОК към 20 декември е 7500, което е с 900 повече от общия брой, който демонстрира Информационният портал ".
По неговите думи, ".
 Доц. Мангъров: Нещата ще приключат, преди ние да се натуткаме с имунизациите Доц. Мангъров: Нещата ще приключат, преди ние да се натуткаме с имунизациите
Аз мисля, че нещата ще приключат доста преди ние да се натуткаме с имунизациите, сподели доцент доктор Атанас Мангъров, шеф на Коронавирус отделени...
" Властите, държавното управление, здравното министерство би трябвало да си свършат работата. Втурнаха се да вършат антигенни проби на учителите. Това е безсмислено, имаше смисъл да се създадат всеобщо проби за антитела. В Германия направиха такива проби и се оказа, че броят на хората, които имат антитела, е 4 пъти по-голям от този по записаните PCR проби. В България е несъмнено 10 пъти по-голям. Това с антигенните проби е безсмислено, пари напразно. Няма да стане по този начин, няма да се оправим, ние не се и оправяме и по тази причина имаме най-вече умряли ", безапелационен беше доктор Кацаров пред Bulgaria ON AIR.
" Не желая да виждаме още веднъж заболели по стълбите и по тротоарите, само че не чакам някаква смяна, тъй като не виждам смяна в ръководството на здравната система. Не виждам здравните управляващи да са си създали заключения и да трансформират нещо в здравната система. Как може да начертаеш 10-годишна тактика без да отчетеш Ковид събитията. Здравната система катастрофира ", добави той.
Според него осведомителна акция за имунизациите въобще няма, а страната ни още веднъж е последна и по ваксиниране.
" Сега на дневен ред са имунизациите. И там сме последни, и там нищо няма да стане. Няма акция. Обратно на всички страни ти си поставил възрастните в хора в четвъртата фаза, последни. Няма да успеем. ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР