Кризата не е застигнала бащата на Лена Бориславова. Здравко Ананиев,

...
Кризата не е застигнала бащата на Лена Бориславова. Здравко Ананиев,
Коментари Харесай

Бащата на Лена Бориславова е милионер! Кой е Здравко Ананиев?

Кризата не е застигнала бащата на Лена Бориславова. Здравко Ананиев, който е столичен предприемач, към този момент може да се хвали с купата " милионер ". Справка с последния финансов доклад за 2021 година на една от компаниите му демонстрира, че приходите му възлизат на стойност 902 хиляди лв.. Той е притежател на две напълно негови сдружения – " МЛ-92 " ЕООД и " МЛ-98 ” ЕООД, чиито заглавия са формирани от буквите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София, написа вестник Ретро.



Първата компания " МЛ-92 " е докарала доходи от близо милион на шефа си през 2021 година В същата година и щерка му Лена влиза стремително в политиката и заема поста началник на политическия кабинет на тогавашния министър председател Кирил Петков, ставайки негов представител и представител на държавното управление. Въпросната компания се занимава с търговия с разнообразни медицински консумативи, а офисът се намира на столичната ул. " Георг Вашингтон ". Другата компания на бащата на Лена – " МЛ-98 ", развива сходна активност.

Таткото на Бориславова е съучастник и в прочут софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лекуване, съвещания и редица други. Здравко взе участие още и в ръководството на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава спомагателни финансови инжекции.
Лена Бориславова настойчиво се пробва да крие фамилията си от публичното любознание, ориентирано към нея и персоналния ѝ живот напоследък. Единственият човек от семейството, с който се демонстрира обществено, е нейната по-малка сестра Маргарита. Тя е приключила медицина и работи като доктор в болница в покрайнините на френската столица Париж. Майка им пък е специалист по човешки запаси и също избира анонимността.

Впечатление прави, че никой от фамилията на Бориславова не взема отношение във връзка свадите, които непрекъснато бушуват около нея. Роднините ѝ не си разрешават да я бранят от нападките и слуховете, в които е забъркано името ѝ, не разясняват и персоналния ѝ живот. Още откакто приключила гимназия, тя напуснала дома на родителите си и станала независима. Детството ѝ е минало в квартал " Обеля ", където преди време бил фамилният им дом. Сега Лена е свила гнездо дружно с годеника си Мирослав Иванов, с който са двойка от 9 години. Преди броени дни в коридорите на Народното събрание той показа пред журналистката Соня Колтуклиева за ПИК, че дружно с Бориславова към този момент имали проекти за женитба.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР