Кризата накара музикантите да си търсят ново препитания и Тото

...
Кризата накара музикантите да си търсят ново препитания и Тото
Коментари Харесай

Тото пусна парфюм, по-скъп от Bvlgari и Carolina Herrera

Кризата накара музикантите да си търсят ново препитания и Тото не прави изключение. След като Емилия пусна тетрадки с нейния лик, Адреа разгласи облеклата от клипове на ликвидация в интернет, а Алисия сътвори лична марка спортни дрехи, половинката на Лъчо реши да пусне личен парфюм. Той е унисекс и може да се употребява и от двата пола, изяснява производителят от „ СкандаУ”.

За 50 мл тото желае солената цена от 120 лв., което е прекомерно скъпо за непозната и в този момент стъпваща на пазара марка, изключително в мощно конкурентния свят на козметиката. „ YOTOV RESERVE COLOGNE - 50ml. - 120лв. Парфюмът идва в особено направена кутия, гравирана с логото на YOTOV RESERVE! За поръчки и въпроси, апелирам пишете на персонално известие!”-така малко анонсира парфюма си Йонислав Йотов.

Hotnews.bg направи бърза информация и откри, че „ ароматът на мъжката убеденост и самочувствие”, както го популяризира Тото излиза скъпичко на фона на Bvlgari Aqva Atlantiqve, който коства 75 лв., Carolina Herrera Chic, за който желаят 90 лв. и безспорният шлагер измежду мощния пол Chanel Bleu, който е единствено 30 лв. по-скъп от аромата на Тото за същите мл
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР