Кризата на разходите за живот доминира още една година, като

...
Кризата на разходите за живот доминира още една година, като
Коментари Харесай

24 парични промени и крайни срокове идват през 2024 г. - от намаляване на националното осигуряване до повишаване на заплатите

Кризата на разноските за живот господства още една година, като семействата усещат напън върху портфейла си повече от всеки път.

Но откакто инфлацията спада и лихвените проценти най-сетне се задържат, значи ли това, че ни чака по-добра финансова година през 2024 година? Обобщихме всички обилни парични промени, които са планувани да се случат през идващите 12 месеца, както и най-новите стопански прогнози.

Има основни дати, които да поставите в дневника си, които засягат всичките ви сметки, в това число сила, общински налог и ефирен лиценз, както и спомагателни заплащания за прехрана на живота. Имаме и нови правила за безвъзмездни грижи за деца и значими крайни периоди, които могат да ви накарат да поискате назад десетки хиляди лири.

1. Таванът на цените на Ofgem се покачва - 1 януари

Таванът на цените на Ofgem ще се увеличи от £1834 годишно до £1928 на 1 януари за типично домакинство с двойно гориво, което заплаща посредством пряк дебит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР