Кризата изисква специално внимание и навременна реакция. Имаме задържане и

...
Кризата изисква специално внимание и навременна реакция. Имаме задържане и
Коментари Харесай

Фандъкова: Инфраструктурата за десетилетия напред е един от най-важните ми приоритети

Кризата изисква особено внимание и навременна реакция. Имаме задържане и гладко понижаване на новозаразените, само че въпреки всичко броят е на високо равнище, това значи напън и сложна работа за хората на първа линия. Това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 кметът на София и заместител ръководител на ГЕРБ Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

"COVID кабинетите в ДКЦ-тата бяха направени, с цел да могат да бъдат прегледани жители и да им се направи тест, без да вървят в болница. Общината не може да забрани митинги, не сме в изключително състояние. Разчитаме на хората да съблюдават противоепидемичните ограничения, полицията управлява ограниченията ", показа тя.

"Хората търсят провокация и всяка интервенция би дала отговор на техните упования. Гражданите посредством плановете си могат да вземат участие и във образуването на бюджета, над 30 бяха показани. В сряда ще бъдат оповестени резултатите, аз съм взела концепцията от Париж ", изясни кметът.

"Проникване в гласуването няма, само че е имало опит, подаден е сигнал на способените органи – ГДБОП. Добре е, че има разнообразни отзиви по въпроса с ул. "Съборна ", жителите не поддържат концепцията да бъде пешеходна. "Фуксас " към този момент работи по плана за "Св. Неделя ", през 2022 година ще бъде стартирана реорганизация. Обсъждат се още места за паркиране ", осведоми Фандъкова.

"Приветствам всяка гражданска самодейност и постоянно поддържаме, изключително когато става дума за просвета. Добрите решения се намират единствено в разговор. Изграждането и разширението на Околовръстния път и тангентата, Северната дъга, те са стратегически. Утре следва да пуснем ул. "Коперник " в кв. "Слатина ", разяснява столичният градоначалник.

"Имам три доста значими целта - инфраструктурата за десетилетия напред е един от тях. Предлагаме да бъде взет капиталов заем, при рента 0,35 % за 20 година от Европейска инвестиционна банка, без никакви спомагателни такси. Използвали сме такива средства единствено за метрото и за друга инфраструктура. Не предвиждаме нарастване на налози или съществени такси ", добави тя.

"Около 20 000 семейства влизат в подмяната печките, към 1000 тона са събрани в контейнерите за преработване на текстил, над 3700 гуми сме събрали единствено за този сезон ", приключи Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР