Критиките към президента и този огън срещу президентската институция целят

...
Критиките към президента и този огън срещу президентската институция целят
Коментари Харесай

Йотова за преговорите със Зеленски: Кабинетът се опитва да скрие нещо от обществеността

Критиките към президента и този огън против президентската институция целят да анулират вниманието на българската общност към това какво е поело българското държавно управление като ангажимент към президента Зеленски по време на срещата, която беше закрита за медиите, разяснява пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

На изказванията в президентската институция медиите бяха поканени, до момента в който при закрити порти се организираха срещите с изпълнителната власт, посочи тя. По думите й другите отзиви и позиции на министър ръководителя и министъра на защитата от през вчерашния ден демонстрират, че несъмнено има желание да се скрие нещо от българската общност.

„ Единият приказва за това, че ще дадем всичко на Украйна, като се изключи самолетите, а другият споделя, че ние ще дадем това, което можем “, добави вицепрезидентът. Според нея през вчерашния ден министър ръководителят е бил в обстановка да пояснява думите на личния си министър, което оставя чувството, че има нещо прикрито.

По мотив вчерашното отменяне от депутатите на референдума против еврото, вицепрезидентът отхвърли да разяснява аргументите, които са съдействали за това решение, само че съобщи, че чака той още веднъж да бъде гласуван в пленарна зала.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР