Критиките към министрите са несправедливи, включително и тези от президентството.

...
Критиките към министрите са несправедливи, включително и тези от президентството.
Коментари Харесай

Денков: Ще има промени в кабинета, но ограничени

Критиките към министрите са несправедливи, в това число и тези от президентството. Тези хора работят за страната и, в случай че непрестанно ги натискаме в избрана посока, им пречим да си свършат работата. Освен това, съществуването на рецензия към някой министър, не значи, че той би трябвало да бъде сменян. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков. 

Той още веднъж увери, че двамата с Мария Габриел имат водеща роля в определянето състава на държавното управление след ротацията. И добави, че тематиката ще бъде разисквана и с парламентарните групи. По думите му, с Мария Габриел към този момент са имали среща с ГЕРБ и е реализирано единодушие, че ще бъдат лимитирани измененията единствено там, където е належащо и че Денков и Габриел ще имат водеща роля при подготовката на състава. 

Попитан дали само здарвният министър ще бъде заменен при ротацията, Денков отговори: " Министър Хинков прибърза с това изказване, мисля, че трябваше да изчака. Но както споделих и в Народно събрание, доста е огромен натискът върху тях, доста несправедливи са рецензиите към тях, в това число и от президента. Добре е да си дадем сметка, че тези хора работят в интерес на страната и бизнеса и в случай че непрестанно им пречим и ги натискаме в избрани направления, по този начин им пречим да си правят работата ", уточни той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР