Критиката в никакъв случай не е само негативна – тя

...
Критиката в никакъв случай не е само негативна – тя
Коментари Харесай

Тези три зодии не търпят критика

Критиката никога не е единствено отрицателна – тя може да бъде и супер градивна и да ни помогне да продължим напред. Но някои хора просто не търпят да ги подлагат на критика. Ето кои зодии са най-чувствителни към рецензия.

Дева

Девата минава за перфекционист. Тя е проведена и дисциплинирана и държи крепко юздите на живота си. Нищо чудно, че й е изключително мъчно да приема рецензия. Тъй като Девата обича да управлява нещата, въобще не й харесва да я подлагат на критика. Тя приема рецензията като персонална засегнатост и е доста злопаметна в това отношение.

Стрелец

Който дръзне да уточни на Стрелеца грешките му или се осмели да го подлага на критика, най-добре да се приготви за ядосан отпор. Този знак не разрешава на никого да му подрежда какво да прави или да не прави и постъпва единствено по този начин, както той счита за вярно. Разбира се, такова самочувствие е преимущество, тъй като който е убеден в себе си, излъчва това обръщение към близките и рано или късно жъне триумф. Понякога обаче няма да навреди, в случай че Стрелците се вслушват в доброжелателни препоръки!

Везни

Везните минават за доста уравновесени, само че имат проблем с рецензията. Взимат я прекомерно драговолно и постоянно имат възприятието, че някой преднамерено се пробва да ги унизи. Чувстват се персонално наранени и уязвени. Везните са доста чувствителни и по тази причина към тях би трябвало да се отнасяме доста деликатно, изключително когато ги подлагаме на критика. В противоположен случай има заплаха да ни се разсърдят и да се затворят в себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР