Критиката по посока на инфотеймънт системата на Golf 8 беше

...
Критиката по посока на инфотеймънт системата на Golf 8 беше
Коментари Харесай

VW подобрява информационно-развлекателната система в Golf 8

Критиката по посока на инфотеймънт системата на Golf 8 беше ясна и тя явно е разбрана във Волфсбург. VW в този момент дава отговор на настоящите недоволства на клиенти за дефицитите в информационно-развлекателната система на Golf 8 с солидната й проверка. Бяха прегледани няколко проблематични области, обновени и системата в този момент би трябвало да бъде по-бърза, по-мощна и по-стабилна от преди. „ По-специално гласовото ръководство в този момент реагира до четири пъти по-бързо и извежда продуктивността до първокласно равнище “, споделят от производителя.

„ Основният ъпгрейд “ ще влезе в серийното произвеждане през идващите седмици. Тогава постоянно оплакваното дълго очакване за гласов надзор и навигация би трябвало да остане в предишното. Освен това потреблението на навигационната карта и превъртането през менютата би трябвало да върви гладко и бързо вместо да „ заеква “.

Според VW, новото гласово ръководство предлага бързо различаване и по-прецизни отговори - "Оптимизираната система също задава въпроси или ви разрешава да я прекъсвате. " Степента на схващане би трябвало да се усили внезапно и да доближи към 95 %. Благодарение на новия програмен продукт, онлайн функционалности като вести или прогнози за времето също могат да бъдат интегрирани в бъдеще.

Друго усъвършенстване в информационно-развлекателната система се отнася до сензорния екран. Говорител на VW разказва следствията от проверката - "Ако пръстът се приближи до няколко сантиметра, бутоните към спешния комутатор са заключени. Веднага щом пръстът допре екрана, блокирането се отразява и на плъзгачите за мощ на звука и температура. Неволното задействане на подредените изпод контролни панели е съвсем невероятно. "

Нов чип предлага към 25 % повече изчислителен потенциал, а продуктивността на графичната карта се утроява. За потребителя това значи на първо място повече скорост. При характерен запис за дестинация за навигация описът с резултати нормално е наличен след по-малко от пет секунди, което е доста по-бързо от преди.

Важно за всички притежатели на Golf 8 - транспортните средства, които към този момент са им доставени, също могат да се възползват от усъвършенствания програмен продукт през 2022 година Клиентите ще бъдат интензивно потърсени от дилърите, с цел да ги осведомят за напредъка на актуализацията на софтуера като част от мярка за непринудено обслужване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР