Кристиян Тилев-Криско и Елица Тодорова, която представи България на "Евровизия",

...
Кристиян Тилев-Криско и Елица Тодорова, която представи България на "Евровизия",
Коментари Харесай

Криско крие афера с Елица на Стунджи

Кристиян Тилев-Криско и Елица Тодорова, която показа България на "Евровизия ", са изживели интимна спекулация по времето, в което надарената певица се подвизаваше на сцената дружно с дуетната си и житейска половинка Стунджи.
За тази забежка на Елица се шушукаше под сурдинка из светските среди години наред, написа ПИК. И до момента в който рапърът от Габрово се подсмихваше лукаво, брюнетката се опита да стопира слуховете, като отхвърли интимни връзки с него.
"Лъжа е, че с Криско ни свързва освен това от взаимна работа. Смешно е да се разясняват такива изказвания. Нямаме интимна връзка, а единствено професионални връзки ", изясни нежната половинка от тандема Елица и Стунджи преди шест години, когато клюките бяха в своя пик. Елица успокои феновете си, като изясни, че със Стоян Янкулов към момента са сътрудници и в живота, а освен на сцената, макар нестихващите интриги към тях.


Тези думи на певицата обаче очевидно не са били откровени, защото Криско твърдо тъкмо противоположното в автобиографията си. В нея габровецът разкрива, че е имал връзка с Елица Тодорова. Гравитирайки известно време в нейната обрита, Кристиян завързал много познанства из шоу средите.
Отношенията му с Елица обаче нямало по какъв начин да продължат в освен това, най-малкото поради разликата посред им - Тодорова е с 10 години по-голяма от рапъра.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР