Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си

...
Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си
Коментари Харесай

Защо се разведе Митака от „София ден и нощ“ с фолк певицата Джулия ?

Кристиян Кирилов, който стана прочут у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на Нова телевизия „ София денонощно “, се раздели с жена си – фолкпевицата Джулия. Двамата са в развой на бракоразвод от есента на предходната година, научи Lupa.bg. 

Подписването през 2019 година

Според осведомени, и Кристиян, и Джулия имат нови половинки. Певицата е щастлива в обятията на състоятелен предприемач, а Кирилов има връзка с 20-годишна столичанка.

Припомняме, че през 2019-а Кристиян Кирилов и Джулия подписаха брак на обилна гала. Венчавката бе като от приказно филмче, а посетители бяха куп всемирски лица. Впечатление прави, че двамата към този момент са изтрили сватбените си фотоси от обществените мрежи. За края на връзките им обаче виновност няма трети човек.

„ Няма нито друга жена, нито различен мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както постоянно става. Просто не успяхме да се напаснем и взехме решение, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път “, сподели Кристиан и добави: „ Не търсете под вола теле. Разделени сме от дълго време, просто в този момент разбирате вие. Съвсем обикновено е да излизам аз с други дами, тя – с други мъже. Ние сме в прелестни връзки. Джулия е супер готин човек. Просто нещата сред нас не се получиха “.

Кристиян към този момент пъчи мускули без брачната половинка си Джулия

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР