Кристина Ричи разкритикува ръководството на Академията по повод преразглеждането на

...
Кристина Ричи разкритикува ръководството на Академията по повод преразглеждането на
Коментари Харесай

Кристина Ричи: Възмутена съм от разследването на номинацията за „Оскар” на Райзбъро

Кристина Ричи разкритикува управлението на Академията във връзка преразглеждането на номинацията на Андреа Райзбъро за „ Оскар ” за осъществяването ѝ във кино лентата " За Лесли ".

Миналата седмица ръководителите на Академията за кино изкуство и просвета оповестиха, че ще извършат " обзор на процедурите на акцията " в светлината на " изненадващата " номинация на Райзбъро за най-хубава актриса - въпреки че не я загатнаха по име.

В отговор на новината Кристина се включи в Instagram, с цел да разкритикува шефовете на Академията.

" Изглежда занимателно, че " изненадващата номинация " (което значи, че не са изхарчени тонове пари за позиционирането на тази актриса), на едно законно ослепително осъществяване се посреща с следствие ", написа тя. " Значи единствено филмите и актьорите, които могат да си разрешат скъпо платени акции, заслужават самопризнание? ", написа Ричи.

Актрисата от " Yellowjackets " продължи: " Сигурна съм, че тя няма нищо общо с акцията. Тези неща не се управляват и не се вземат решение от самите артисти и все пак в този момент нейната номинация ще бъде опетнена от това. И в случай че тя бъде отнета, някои ще би трябвало да ги е позор ".

Андреа получи утвърждението на рецензията за осъществяването си в " За Лесли ", само че не се очакваше да бъде главен кандидат за " Оскар ", което накара някои хора да спекулират дали напъните на други хора не са нарушили по някакъв метод етичния кодекс на Академията. Съответно членовете на Управителния съвет дадоха обещание да проверяват процеса на номиниране./БГНЕС

Лос Анжелис / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР