Кристина Дикова твърди, че на кучето й е инжектирана свръхдоза

...
Кристина Дикова твърди, че на кучето й е инжектирана свръхдоза
Коментари Харесай

Куче издъхна в столична клиника

Кристина Дикова твърди, че на кучето й е инжектирана свръхдоза от анестезия.

Млада жена сигнализира в профила си в обществената мрежа Facebook, че във ветеринарна клиника в София са уморили кучето й. Животното е страдало от " свиркане " на нослето при вдишване на въздух. Това е наложило то да бъде заведето в клиниката, намираща се в квартал " Горна баня ", където му е била поставена пълна анестезия, с цел да се направи риноскопия - минимално инвазивна диагностична процедура за проучване на носната празнина и синусите с ригиден ендоскоп.

След риноскопията кучето се събудило от упойката, а ветеринарните лекари изписали лекарства - лекуването с тях трябвало да продължи 7 дни. Кучето обаче не подобрило положението си и това провокирало стопаните още веднъж да посетят ветеринарната клиника и записали час за ЯМР.

" Отидохме в 9:00 ч., когато споделиха, по едно време я извикаха и й сложиха цялостна анестезия, докторът направил анестезията се споделя Павел Тошков. Казаха, че упойката хващала сред 3-7 минути. Нашето кученце заспа за 0.5 секунди и седнал съм 10 минути в ръцете на майка ми, която го галеше, без да знае, че е последно довиждане. " Случиха се затруднения " на кучето - сърцето спря и беше на командно дишане 40 минути със сърдечен масаж. ", написа Кристина във Facebook.

Дикова твърди, че доктор Тошков се е държал последна безсрамно и декларирал: " Искате да кажете, че съм я уморил аз? Аз какво да направя, да се прибера при 2-те си деца и да им кажа, че съм ви уморил кучето? ". Стопанката споделя още, че от клиниката съзнателно не са им дали упойката и дозата, с която е упоено кучето.

" Те ни предозираха кучето и то умря, а докторът мяташе слушалки по кабинета и споделяше, че не е отговорен. Убихте ни крепко кученце - на годинка и месец. Тичай на воля, Анджи. Ще се борим за правдивост! ", приключва обявата си Кристина Дикова.

В мненията под поста Габриела Ангелова написа следното: " Поредно померанче, което умира при тях от " затруднение ". Бяха такава добра клиника… ", а Никол Георгиева твърди, че в клиниката са й умъртвили котката при кастрация.

" Ние също бяхме разочаровани от въпросния доктор Тошков. Гледат да вземат пари, само че не и да оказват помощ. Ние също загубихме нашето кученце, поради доста неотговорени въпроси. Нека тичат на воля дребните душички и дано има повече публичност! ", разяснява Силвия Тихомирова.

От GlasNews.bg сме подготвени да дадем право на отговор на доктор Павел Тошков.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР