Кристин Илиева посрещна 21-ия си рожден ден в гипс. Това

...
Кристин Илиева посрещна 21-ия си рожден ден в гипс. Това
Коментари Харесай

Кристин Илиева посрещна рождения си ден в гипс

Кристин Илиева посрещна 21-ия си рожден ден в гипс. Това излиза наяве от формалния й профил във Фейсбук, където тя качи няколко фотоси с патерици.

"Трудна година беше, само че ще става по-леко! Благодаря на всички за страхотните пожелания, любовта и поддръжката!Сега аз ще ви пожелая да бъдете здрави, доста обичани, Бог да ви пази и не забравяйте да бъдете признателни за прелестния живот, който имате и да се радвате и на най-малките неща!!! ", написа моделът под фотосите.

Много хора честитиха рождения ден на хубавицата. "Аз си поисквам все по този начин да бъда заобиколена от същински страхотни хора, обич, угриженост и да се изправя на крайници и да имам силата да покоря света! ", написа още Кристин.

Както към този момент писахме, Илиева претърпя няколко интервенции у нас и в Турция, откакто катастрофира тежко дружно със своята другарка Дивна. В началото на август тя качи видео, с което сподели, че има огромен прогрес и към този момент върви. Най-вероятно гипсът, който носи сега, е част от лекуването й.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР